Luxe magneetdoos 15x15x6cm - Zwart, 10st

Deze luxe stevige magneetdozen zijn geschikt voor het inpakken van cadeaus of het samenstellen van mooie geschenksets. Zo krijgt uw geschenk in een handomdraai een luxe uitstraling.
De dozen worden plat geleverd en zijn middels de plakstrips eenvoudig in elkaar te vouwen tot een rechthoekige doos. De magneetdozen sluiten door de stevige onzichtbare magneetsluiting in de klep.
Deze dozen zijn eventueel te vullen met vloeipapier voor de finishing touch!

Categorie:Cadeaudoos / geschenkdoos / opbergdoos
Type:Rechthoek
Formaat:15 x 15 x 6 cm
Kleur:Zwart
Kleur binnenzijde:Zwart
Materiaal:Karton
Papiergewicht:1200 grams
Levering:Plat
Artikelnummer: 011899
Fabrikantnummer: 011899, giftbag, gift bag, geschenkdoos, geschenkdoosje, geschenkdoosjes, kadodoos, cadeaudoosje, kadodoos, magneetdoos, magneetbox
Eenheid: Seal à 10 stuks
€ 26,95
PROFITEER NU - Bij hogere aantallen nog meer voordeel!
Aantal 1+ 3+
Prijs € 26,95 € 24,95

De magneetdoos vouwt u eenvoudig in elkaar door de zijdes naar buiten te duwen. Hierdoor komen de voor en achterzijde ook omhoog en kunt u door de plakstrips te verwijderen de doos in elkaar plakken. De cadeaudozen zijn gemaakt van stevig karton, wat zorgt voor extra stevigheid. Zo blijft de verpakking ook mooi om bijvoorbeeld te hergebruiken of te gebruiken als opbergdoos. 

Verpak uw cadeau in de doos extra leuk door gebruik te maken van vloeipapier en sluit het vervolgens bijvoorbeeld met een van onze leuke wensetiketten. Om of op de doos kunt u voor persoonlijke touch én extra feestelijk uitziend geschenk bijvoorbeeld nog een cadeaulint gebruiken.  

Maatwerk nodig?

Wist u dat u deze cadeaudozen al kunt laten personaliseren vanaf 500 stuks? Geïnteresseerd naar de mogelijkheden, bel +31(0)182 39 55 22 of mail ons. Wij denken graag met u mee en kunnen u ook helpen bij het eventuele ontwerp!

Advies

Wilt u graag advies over cadeaubonnen, cadeaulintenwensetiketten etc. die aansluiten bij deze cadeaudoos of uw gewenste inhoud? Wij helpen u graag om uw perfecte geschenkverpakking samen te stellen, bel of mail ons gerust. Daarnaast voorzien wij u 7 dagen in de week van inspiratie en advies op social media @Kassaplan.