Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Hygiëne

  Hygiëne

  Een goede hygiëne is in iedere (zakelijke) omgeving van uiterst belang. Zowel thuis, op kantoor, in de horeca, zorginstelling of andere bedrijven zijn kwalitatieve hygiënische oplossingen noodzakelijk. Geef uw sanitaire ruimte, keuken of kantoor een schone en professionele uitstraling.

  Allerlei soorten Hygienepapier

  Wij bieden u diverse soorten handdoekrollen, handdoekjes en toiletpapier. Diverse varianten voor diverse types dispencers. De beste oplossing, zowel praktisch als hygiënisch. Iedereen kan eenvoudig het hygiënepapier per stuk pakken. Dit voorkomt overmatig gebruik en stimuleert een schone werkomgeving. Kies uit 1-laags of 2-laags papier.

  Weet u niet zeker of uw keuze aansluit op uw dispencer, wij helpen u graag. Bel of mail ons gerust. 

  Cellulose papier

  Cellulose is een nieuwe vorm van papiervezels welke makkelijk uit elkaar vallen wanneer ze in contact komen met water. Gebruik van cellulose toiletpapier vermindert direct de kans op verstoppingen.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Handdoekjes Z-vouw cellulose 2-laags 22x24cm 20x160vel

  Deze vouwhanddoeken zijn voorzien van de traditionele Z-vouw. Wanneer u een handdoekje uit de dispenser haalt komt het volgende handdoekje gelijk weer naar buiten. Erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te vullen met een nieuwe seal handdoekjes. De handdoekjes zijn gemaakt van 2-laags papier en zijn ieder 22 x 24 cm groot. In een doos zitten 20 seals à 160 wegwerp handdoekjes. Geschikt voor een groot aantal dispencers.

  Categorie:Handdoekjes
  Afmeting:23 x 25cm
  Materiaal:2-laags cellulose papier
  Kleur:Wit
  Eenheid:Verpakking van 20 seals x 160 handdoekjes
  € 16,30

  Handdoekrol HPG matic cellulose wit 2-laags 21cm breed 6x150m

  Handdoekrol van 150 meter per rol. 2-laags cellulose papier. Deze handdoekrol werkt als vel voor vel principe, waardoor overmatig gebruik van handdoekjes wordt beperkt. Middels een bijpassende dispencer worden de handdoekjes een voor een afgerold en trekt u ze eenvoudig eruit.

  Categorie:Handdoekrol
  Materiaal:2-laags cellulose papier
  Kleur:Wit
  Eenheid per rol:150 meter
  Eenheid:Seal à 6 rollen
  Vanaf € 34,25

  Handdoekrol mini coreless cellulose 1-laags 19cm 12x120meter

  Handdoekrol van 120 meter per rol. 1-laags cellulose papier. Deze handdoekrol is coreless, het papier begint direct bij de kern en de handdoekrol trekt u vanuit de kern naar beneden. Middels een bijpassende dispencer scheurt u de handdoekrol eenvoudig af.

  Categorie:Handdoekrol
  Materiaal:1-laags cellulose papier
  Kleur:Wit
  Eenheid per rol:120 meter
  Eenheid:Seal à 12 rollen
  € 17,80

  Toiletpapier jumbo maxi cellulose 2-laags 6x380meter

  Dit 2-laags cellulose toiletpapier zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel. Iedere rol bestaat uit 380 meter toiletpapier en u ontvangt 1 seal à 6 rollen. Geschikt voor een groot aantal papierrolhouders maxi jumbo formaat.

  Categorie:Toiletpapier
  Materiaal:2-laags cellulose papier
  Kleur:Wit
  Eenheid per rol:380 meter
  Eenheid:Seal à 6 rollen
  € 18,50 € 13,95
  Filters Close