Prullenbakken - Pedaalemmers

Prullenbakken - pedaalemmers

Houd uw ruimte schoon en gooi afval in de prullenbak. Kies een van onze pedaalemmers, zowel chroom als zwart beschikbaar of het tafelafvalbakje. Ideaal voor klein afval bijvoorbeeld bij de kassa, op de balie of op kantoor. De prullenbakken gaan vanzelf weer dicht en sluiten geruisloos. 

 

View as Grid List
Sorteer op
Toon per pagina

Pedaalemmer 20 liter chroom

Pedaalemmer 20 liter chroom met kunststof binnenemmer. De pedaalemmer heeft een hengsel zodat u gemakkelijk de pedaalemmer kunt verplaatsen naar elke plek die u maar wilt. Ook voorzien van een soft close deksel. Deze pedaal emmer is ook beschikbaar in het zwart

Categorie:pedaalemmers / prullenbakken / afvalbakken
Inhoud:20 liter
Diameter:29,2 cm
Hoogte:44,5 cm
Materiaal:metaal
Materiaal binnenemmer:kunststof
Kleur:chroom
Eenheid:per stuk
€ 25,95

Pedaalemmer 20 liter zwart

Pedaalemmer 20 liter zwart met kunststof binnenemmer. De pedaalemmer heeft een hengsel zodat u gemakkelijk de pedaalemmer kunt verplaatsen naar elke plek die u maar wilt. Ook voorzien van een soft close deksel. Deze pedaal emmer is ook beschikbaar in chroom.

Categorie:pedaalemmers / prullenbakken / afvalbakken
Inhoud:20 liter
Diameter:29,2 cm
Hoogte:44,5 cm
Materiaal:metaal
Materiaal binnenkant:kunststof
Kleur:zwart
Eenheid:per stuk
€ 25,95

Tafelprullenbak 1,5 liter mat

Rond EKO tafelafvalbakje Fandy met een inhoud van 1,5 liter. Gemaakt van mat RVS en heeft een handige draai deksel die automatisch weer sluit na gebruik. Heel erg handig voor bijvoorbeeld klein afval in een winkel, op kantoor of in een kantine, maar ook in een restaurant of op het terras wordt deze prullenbak veelvuldig gebruikt.

Categorie:afvalbakje / prullenbakken
Inhoud:1,5 liter
Diameter:12,1 cm
Afmeting:13,6 x 12,1 x 12,1 cm (hxbxd)
Kleur:mat RVS
Eenheid:per stuk
€ 9,15