Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Duurzaam geschenk

  Duurzaam geschenk, duurzaam cadeau

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  KP® Pennen ECO - De leukste meester - 10 stuks

  Pennen heeft de meester nóóit genoeg. Met deze Bio Degradable balpennen, die gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal, zorgt u voor een ecologisch geschenk. De pennen hebben een handig drukmechanisme en zijn gevuld met blauwe inkt. De houder is gemaakt van gerecycled papier. De zwarte clip, drukknop en het puntstuk zijn van biologisch afbreekbaar plastic. Op de achterkant van de pen staat een Biodegradable logo. Deze staat er altijd op, waardoor de ontvanger kan zien dat u voor eco pennen kiest met een positieve impact.
  Leuk als bedankje voor de meester of als cadeautje voor meesterdag! De pennen zijn gevuld met blauwe inkt en licht in gewicht, waardoor ze comfortabel in de hand liggen.

  Categorie:Pennen
  Materiaal:Gerecycled papier en biologisch afbreekbaar PLA
  Lengte:14 cm
  Breedte:1 cm
  Gewicht:6 gram
  Opdruk:De leukste meester
  Kleur:Bruin / Zwart
  Kleur opdruk:Zwart
  Inkt kleur:Blauw
  Vanaf € 5,95

  KP® Pennen ECO - De liefste juf - 10 stuks

  Pennen heeft de juf nóóit genoeg. Met deze Bio Degradable balpennen, die gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal, zorgt u voor een ecologisch geschenk. De pennen hebben een handig drukmechanisme en zijn gevuld met blauwe inkt. De houder is gemaakt van gerecycled papier. De zwarte clip, drukknop en het puntstuk zijn van biologisch afbreekbaar plastic. Op de achterkant van de pen staat een Biodegradable logo. Deze staat er altijd op, waardoor de ontvanger kan zien dat u voor eco pennen kiest met een positieve impact.
  Leuk als bedankje voor de juf of als cadeautje voor juffendag! De pennen zijn gevuld met blauwe inkt en licht in gewicht, waardoor ze comfortabel in de hand liggen.

  Categorie:Pennen
  Materiaal:Gerecycled papier en biologisch afbreekbaar PLA
  Lengte:14 cm
  Breedte:1 cm
  Gewicht:6 gram
  Opdruk:De liefste juf
  Kleur:Bruin / Zwart
  Kleur opdruk:Zwart
  Inkt kleur:Blauw
  Vanaf € 5,95

  KP® Plaid flannel fleece Charlie XL 200x220cm - Raven - Zwart

  Deze zachte deken / plaid is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester en geeft uw huis een persoonlijke touch en eigentijdse uitstraling. De zwarte kleur is basic en daardoor eenvoudig te combineren. Het plaid is lekker groot, de deken is namelijk 200x220cm groot.
  De wikkel die om de deken zit is voorzien van de tekst "De beste juf ben jij!". Geeft u de juf een hartverwarmend kleed cadeau?

  Formaat plaid:200x220 cm
  Materiaal:100% Polyester
  Kleur:Zwart
  Wikkel:De beste juf ben jij!
  Duurzaamheid:Oeko-tex
  € 19,95 € 13,50
  Filters Close