Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Houtvrije kassarollen

  Houtvrije Kassarollen

  De houtvrije kassarollen zijn van A-kwaliteit en geschikt voor diverse printers. Door de bijzonder hoge kwaliteit van deze houtvrije kassarollen wordt deze rol naar tevredenheid gebruikt, met name bij milieubewuste organisaties. Doordat er geen hout verwerkt zit in deze rollen, draagt u direct uw steentje bij aan het milieu.

  Weet u niet zeker welke maat kassarollen en/of pinrollen u nodig heeft? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Daarnaast bieden wij een breed assortiment kassalinten aan. 

  Uw eigen ontwerp kassarollen

  Reclame op uw kassarollen? Laat de achterzijde niet onbenut en bedruk de achterzijde met elke gewenste bedrukking. Val op bij uw klanten en maak reclame voor uw zaak. Neem hiervoor contact met ons op of lees meer over bedrukte kassarollen

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Bedrukte kassarollen

  Kies voor extra uitstraling met bedrukte kassarollen.
  Vraag uw offerte aan

  Houtvrij wit gerecycled kassarollen 76x70x12

  De houtvrije kassarollen zijn van A-kwaliteit en geschikt voor diverse printers. Door de bijzonder hoge kwaliteit van deze houtvrije kassarollen wordt deze rol naar tevredenheid gebruikt, met name bij milieubewuste organisaties. Doordat er geen hout verwerkt zit in deze rollen, draagt u direct uw steentje bij aan het milieu.

  Formaat:76x70x12
  Breedte:76 mm
  Diameter:70 mm
  Kerndiameter:12 mm
  Kleur:wit
  Lengte:46 meter
  Eenheid:doos á 50 rol
  Vanaf € 38,95
  Filters Close