Safescan 6185 geldtelweegschaal, Grijs

Geavanceerde geldtelweegschaal om munten en bankbiljetten te tellen.
De Safescan 6185 gebruikt geavanceerde geldweegtechnologie om munten, briefgeld en rollen met munten snel en nauwkeurig te tellen.
De Safescan 6185 heeft 12 valuta's voorgeïnstalleerd: EUR, USD, GBP, CHF, PLN, HUF, SEK, NOK, DKK, BGN, CZK en RON. (Uit te breiden naar maximaal 60 valuta's)

Afmeting: 24.5 x 15.1 x 15.1 cm
Kleur: grijs
Certificaten: CE, RoHS, REACH
Gewicht: 1.2 kg
Eenheid: per stuk
Artikelnummer: 006609
Fabrikantnummer: safescan, safescan 6185, biljettelmachine, valsgelddetectie, cash-teller, telmachine, geldteller
Eenheid: stuk
€ 299,00
€ 269,00

Complete geldtel oplossing met gratis software

Bespaar tijd en maak uw administratieve taken makkelijker. De Safescan 6185 beschikt over de modernste technologie die het mogelijk maakt om binnen twee minuten uw gehele kassalade te tellen. Verbind de Safescan 6185 met de bijgeleverde Safescan Money Counting Software en bewaar of exporteer uw telresultaten met één druk op de knop.

Een echte alleskunner

De Safescan 6185 zit boordevol handige functies die het tellen van de dagopbrengst tot een peulenschil maken. Met de Safescan 6185 telt u heel efficiënt muntgeld (los, in een zakje of in een rol), losse bankbiljetten, gebundelde bankbiljetten en zelfs vouchers of bijvoorbeeld consumptiemunten. Maar dat is nog niet alles. U kunt na telling ook de pinbetalingen aan het totaalbedrag toevoegen, een referentienummer toekennen, een tijdstempel genereren en het beginbedrag (de kassa-inhoud aan het begin van de dag) van het totaal aftrekken.

Ingenieus weegsysteem

De Safescan 6185 maakt voor het tellen van munten, bankbiljetten, vouchers, enz. gebruik van een ingenieus weegsysteem. Dit werkt niet alleen zeer nauwkeurig, maar ook buitengewoon snel.

Uniek zelfkalibrerend ontwerp

In het ontwerp van de Safescan 6185 staat gebruiksgemak centraal. Dankzij het geïntegreerde kalibratiegewicht hoeft u de weegschaal nooit zelf te kalibreren. De Safescan 6185 is altijd klaar voor gebruik, zelfs als u hem net hebt verplaatst.

Volle kassalade tellen binnen twee minuten

Met de Safescan 6185 is het tellen van een volle kassalade kinderspel. U begint met het muntgeld. Doe eerst alle munten van 5 cent in het meegeleverde bakje en zet dit op de weegschaal. Vervolgens gaat u verder met de munten van 10 cent, 20 cent, enz. Zijn alle munten geteld, dan legt u de bankbiljetten, gesorteerd per coupure, in kleine bundeltjes op de weegschaal. Meer hoeft u niet te doen. De Safescan 6185 weegt telkens alle munten en biljetten en voegt de corresponderende bedragen automatisch toe aan het totaal. Binnen twee minuten is de hele kassa geteld.

Tel oude en nieuwe versie biljetten tegelijk

Dankzij het adaptieve telalgoritme kan de Safescan 6165 zichzelf aanpassen aan toleranties in het gewicht van bankbiljetten. Deze kunnen ontstaan door de conditie van de biljetten die worden geteld, of wanneer er 2 versies (oud en nieuw, die meestal een verschillend gewicht hebben) van een bepaalde denominatie in omloop zijn. Dit maakt het mogelijk om oude en nieuwe 5, 10 en 20 Euro biljetten tezamen te tellen, zonder dat u deze vooraf hoeft te sorteren.

Geschikt voor muntrollen, gebundelde bankbiljetten en meer

Met de Safescan 6185 telt u naast losse munten en biljetten ook heel gemakkelijk muntrollen, munten in zakjes en gebundelde bankbiljetten. Wilt u bijvoorbeeld ook cadeaubonnen, vouchers of fiches tellen? Geen probleem. U kunt het gewicht en de waarde van dergelijke bedrijfsspecifieke items eenvoudig inprogrammeren.

Tel oude en nieuwe versie biljetten tegelijkertijd

Dankzij het adaptieve telalgoritme kan de Safescan 6185 zichzelf aanpassen aan toleranties in het gewicht van bankbiljetten. Deze kunnen ontstaan door de conditie van de biljetten die worden geteld, of wanneer er 2 versies (oud en nieuw, die meestal een verschillend gewicht hebben) van een bepaalde denominatie in omloop zijn. Dit maakt het mogelijk om oude en nieuwe 5, 10 en 20 Euro biljetten tezamen te tellen, zonder dat u deze vooraf hoeft te sorteren.

Altijd up-to-date

Centrale banken geven regelmatig nieuwe bankbiljetten en munten uit. De specialisten van Safescan zorgen ervoor dat uw 6165 hier meteen mee overweg kan. Zodra er een software-update beschikbaar is, laten wij u dit weten. U kunt de update vervolgens installeren via de USB-poort aan de achterzijde van het apparaat.

Downloads

Product specificaties