Safescan 6165 geldtelweegschaal, Zwart

Geavanceerde geldtelweegschaal om munten en bankbiljetten te tellen.
De Safescan 6165 gebruikt geavanceerde geldweegtechnologie om munten, briefgeld en rollen met munten snel en nauwkeurig te tellen.
De Safescan 6165 heeft 13 valuta's voorgeïnstalleerd: EUR, USD, GBP, CHF, PLN, HUF, SEK, NOK, DKK, BGN, CZK, RON en AUD.
Safescan 6165 beschikt over een printerpoort. Deze is los bij te bestellen om uw totaal getelde geld eenvoudig is af te drukken.

Afmeting: 22.3 x 14.2 x 14.7 cm
Kleur: zwart
Certificaten: CE, RoHS, REACH
Gewicht: 0.66 kg
Eenheid: per stuk
Artikelnummer: 006608
Fabrikantnummer: safescan, safescan 6165, biljettelmachine, valsgelddetectie, cash-teller, telmachine, geldteller
Eenheid: stuk
€ 199,00
€ 179,00

Complete geldtel oplossing met gratis software

Bespaar tijd en maak uw administratieve taken makkelijker. De Safescan 6165 beschikt over de modernste technologie die het mogelijk maakt om binnen twee minuten uw gehele kassalade te tellen. Verbind de Safescan 6165 met de bijgeleverde Safescan Money Counting Software en bewaar of exporteer uw telresultaten met één druk op de knop.

Snel en gemakkelijk geld tellen

De Safescan 6165 is ontworpen om het tellen van contanten aan het einde van een lange, vermoeiende werkdag, makkelijk te maken. Tel al uw munten en briefgeld op met één snel, soepel verlopend proces; trek het cashbedrag waarmee u de dag startte automatisch af van het totaal; sla uw resultaten op, en druk deze af, zodat u ze makkelijk door kunt nemen. De 6165 garandeert een snelle en nauwkeurige telling, in een kwestie van minuten.

Ingenieus weegsysteem

De 6165 gebruikt geavanceerde geldweegtechnologie om munten, briefgeld, en rollen met munten snel en nauwkeurig te tellen—sneller en nauwkeuriger dan ervaren kassamedewerkers.

Uniek zelfkalibrerend ontwerp

In het ontwerp van de Safescan 6165 staat gebruiksgemak centraal. Dankzij het geïntegreerde kalibratiegewicht hoeft u de weegschaal nooit zelf te kalibreren. De Safescan 6165 is altijd klaar voor gebruik, zelfs als u hem net hebt verplaatst.

Volle kassalade tellen binnen twee minuten

Met de Safescan 6165 is het tellen van een volle kassalade kinderspel. U begint met het muntgeld. Doe eerst alle munten van 5 cent in het meegeleverde bakje en zet dit op de weegschaal. Vervolgens gaat u verder met de munten van 10 cent, 20 cent, enz. Zijn alle munten geteld, dan legt u de bankbiljetten, gesorteerd per coupure, in kleine bundeltjes op de weegschaal. Meer hoeft u niet te doen. De Safescan 6165 weegt telkens alle munten en biljetten en voegt de corresponderende bedragen automatisch toe aan het totaal. Binnen twee minuten is de hele kassa geteld.

Tel oude en nieuwe versie biljetten tegelijk

Dankzij het adaptieve telalgoritme kan de Safescan 6165 zichzelf aanpassen aan toleranties in het gewicht van bankbiljetten. Deze kunnen ontstaan door de conditie van de biljetten die worden geteld, of wanneer er 2 versies (oud en nieuw, die meestal een verschillend gewicht hebben) van een bepaalde denominatie in omloop zijn. Dit maakt het mogelijk om oude en nieuwe 5, 10 en 20 Euro biljetten tezamen te tellen, zonder dat u deze vooraf hoeft te sorteren.

Gebruiksvriendelijk apparaat met een groot en duidelijk scherm

De 6165 heeft een intuïtief bedieningspaneel en een groot, scherp scherm, dat ver uitsteekt boven andere producten. Zes duidelijk aangegeven knoppen bieden op een makkelijke manier toegang tot de vele functies van de 6165. Op het ruim opgezette LDC-scherm ziet u precies wat u wilt weten: de geselecteerde valuta, de hoeveelheid en het bedrag per coupure, en het totaalresultaat.

Altijd up-to-date

Centrale banken geven regelmatig nieuwe bankbiljetten en munten uit. De specialisten van Safescan zorgen ervoor dat uw 6165 hier meteen mee overweg kan. Zodra er een software-update beschikbaar is, laten wij u dit weten. U kunt de update vervolgens installeren via de USB-poort aan de achterzijde van het apparaat.

Downloads

Product specificaties