Safescan 2250 Biljettelmachine

Snel en secuur bankbiljetten tellen. Met de safescan 2250 bespaart u tijd en geeft u fouten geen kans.

In de invoerlade aan de achterzijde passen maximaal 300 bankbiljetten, die nauwkeurig worden geteld met een maximale snelheid van 1000 bankbiljetten per minuut.

Safescan 2250 controleert elk bankbiljet automatisch op 3 punten: UV-markeringen, magnetische markeringen en biljet-afmeting. Het apparaat stopt direct bij een verdacht biljet en komt met een waarschuwingssignaal.

Afmeting: 25 x 29.5 x 18.4 cm
Kleur: grijs
Certificaten: CE, WEEE, RoHS, REACH
Gewicht: 5.8 kg
Eenheid: per stuk
Artikelnummer: 006604
Fabrikantnummer: safescan, safescan 2250, biljettelmachine, valsgelddetectie, cash-teller, telmachine, geldteller
Eenheid: stuk
€ 295,00
€ 255,00

Snel en secuur bankbiljetten tellen

Bespaar tijd met tellen en geef fouten geen kans. In de hopper aan de achterzijde van de Safescan 2250 passen maximaal 300 bankbiljetten.
De bankbiljetten worden nauwkeurig geteld met een snelheid van maximaal 1000 bankbiljetten per minuut.

3-voudige valsgelddetectie

De Safescan 2250 telt niet alleen al uw bankbiljetten, maar controleert elk biljet automatisch op 3 punten. de bankbiljetten worden gecontroleer op de UV-markeringen, magnetische markeringen en de biljet-afmeting. Ontdekt de Safescan 2250 een verdacht bankbiljet, dan stopt het apparaat met tellen en komt met een waarschuwingssignaal. Verwijder het verdachte biljet en druk op start om verder te gaan.

3-voudige-valsgelddetectie: UV-markeringen, Magnetische markeringen en Biljetafmeting

Optimale efficiency dankzij automatische optel- en batchfunctionaliteit

Safescan 2250 helpt u efficiënt uw kassa-inhoud te tellen. Via de optelknop kunt u het aantal biljetten uit diverse batches automatisch bij elkaar optellen. 
Hebt u een bepaald aantal biljetten nodig? druk dan op de batchknop en geef het gewenste aantal die u nodig heeft op. Safescan 2250 begint met tellen en stopt zodra het aantal bereikt is. 

Gebruikersvriendelijk  met een groot en duidelijk scherm

De Safescan 2250 heeft een intuïtief bedieningspaneel en een groot en helder scherm. Met de 6 duidelijke gemarkeerde knoppen schakelt u eenvoudig tussen de diverse functies. Het grote, verlichte LCD-scherm vertelt u precies wat u moet weten zoals het aantal getelde bankbiljetten en de geselcteerde tel- en detectieinstellingen. Downloads

Product specificaties