Verzendzakken 250x430x80mm papier - bruin, 100stuks

Papieren verzendzakken met extra retourstrip. Deze papieren zakken zijn het alternatief voor kunststof verzendzakken. Hierdoor zijn ze een stuk milieuvriendelijker.

Categorie:Verzendzakken
Materiaal:Recycled kraftliner
Kleur:Bruin
Formaat:250 x 430 x 80 mm
Papiergewicht:135 grams
Kenmerk 1:Krachtige zelfklevende strip
Kenmerk 2:Handige tearstrip voor eenvoudig openen
Kenmerk 3:Dubbele plakstrip om te retourneren
Vulhoogte:80 mm
Eenheid:Seal á 100 stuks

Sluit uw verzendzak af met een van onze leuke wensetiketten/sluitstickers.

Grotere aantallen nodig? Bel +31(0)182 39 55 22 of mail ons.
Artikelnummer: 010382
Fabrikantnummer: M642, verzendzakken, papieren verzendzakken, recycled, koerierszakken, verzendzak
Eenheid: Seal á 100 stuks
€ 31,50

De verzendzakken (ook wel koerierszakken, mailingbags of kleding verzendzakken genoemd), gemaakt van kraftpapier, zijn uitermate sterk en bieden u alle zekerheid die u nodig heeft. Deze gerecyclede verzendzakken zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten. Kies de maat die het beste bij uw product(en) past.

Openen en sluiten

Middels de zelfklevende plakstrip kunt u de zak snel sluiten. Deze permanente sluiting is niet te openen zonder de verzendzak te beschadigen. Dit biedt dus een extra beveiliging.

De klant kan het pakket gemakkelijk openen middels de tearstrip. Mocht het product toch niet naar wens zijn dan kan de klant dezelfde verzendzak eenvoudig gebruiken voor het retourneren. De consument gebruikt de tweede plakstrip voor het afsluiten van de verpakking. 

Grote oplage of maatwerk nodig?

Bel +31(0)182 39 55 22 of mail ons gerust als u een grote oplage verzendzakken of verzendzakken met eigen bedrukking wenst. Wij denken graag met u mee en kunnen u ook helpen bij het eventuele ontwerp!

Kartonnen dozen

Wilt u de producten toch liever verzenden in een kartonnen doos? Neem dan eens een kijkje bij onze brievenbusdozen of verzenddozen