Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Kaarthouder 1 rij 20x7x2,6cm met gat voor pet pot 30mm & theelichtje

  Houten kaarthouder voorzien van 1 sleuf en uitsparingen voor bijvoorbeeld pet potten buisje en een theelichtje. In de sleuf kan een wenskaart of cadeaukaart gepresenteerd worden. Het buisje kunt u gebruiken voor een bloemetje maar is ook voedselvriendelijk voor bijvoorbeeld wat kleine snoepjes. Of wat dacht u van een vulling van muisjes en een geboortekaartje in de sleuf. Laat je creativiteit de vrije loop! De kaartenhouders zijn leuk met elkaar te combineren om diverse kaarten of foto's bij elkaar te zetten.

  Categorie:Kaarthouders
  Materiaal:Hout
  Lengte:20 cm
  Breedte:7 cm
  Hoogte:2,6 cm
  Voorzien van:1 sleuf, 3mm breed & 6mm diep
  Ronde uitsparing:31mm doorsnede en 13mm diep
  Uitsparing theelichtje:40mm doorsnede en 13mm diep
  Gebruikt op de foto:A6 Wenskaart
  Artikelnummer: 013460
  Eenheid: per stuk
  PRIJS AANBIEDINGEN - Hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart -
  Hoeveelheid
  1+
  5+
  10+
  Prijs
  € 15,95
  € 7,25
  € 5,95
  € 15,95
  i h

  De perfecte duurzame woonaccesoire voor het leuk presenteren van een kaartje. De kaartenhouders kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor onze wenskaarten of cadeaukaarten.  Ook onze wenscirkels passen in de sleuf.

  Handgemaakt

  Doordat dit product met de hand wordt gemaakt en het een natuurproduct betreft, kunnen de afmetingen en details van het hout soms een klein beetje afwijken. Het plaatsen van de pet pot kan hierdoor soms wat stroef zijn, maar zodra het is geplaatst zit het stevig in de kaarthouder. Let op, theelicht en pet potten worden niet meegeleverd. Bestel direct uw pet potten met zilverkleurig deksel of koperkleurig deksel.

  Cadeau inpakken

  Wilt u de kaarthouder leuk inpakken, kijk dan eens bij onze verschillende geschenkverpakkingen of cadeaupapieren