Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Vloerstickers

  vloerstickers voor binnen met duidelijke informatie. Alles is mogelijk. Zelf een vloerstickers ontwerpen? Wij kunnen u helpen.

  In deze tijd is het noodzakelijk dat uw klant weet, hoe hij/zij zich door de winkel mag bewegen. Corona vloerstickers zijn de meest duidelijke en veilige manier om in deze Corona periode aan te geven hoe uw klant door de winkel kan lopen zonder besmettingsgevaar.

  Ook hebben wij standaard vloerstickers voor bijvoorbeeld de SALE periode. Ook hierbij geeft u op een leuke en duidelijke manier aan dat er een sale of actie is. Met behulp van pijlen weet de klant direct de juiste route te nemen.

  Onze vloerstickers zijn voorzien van een anti-slip  / sand laminaat waardoor deze niet glad zijn en voor een lange tijd mooi en duidelijk blijft. Zelfs als er dagelijks veel mensen over heen lopen. doordat de vloerstickers van dermate hoge kwaliteit zijn (removable wit glans folie) kunt u er zelfs voor keizen om de stickers te verplaatsen zonder beschadiging. Er zijn diverse vormen en maten beschikbaar met diverse standaard teksten. 

  Zit uw tekst er niet bij of heeft u liever een ander formaat? Geen probleem, wij leveren ook vloerstickers standaard op maat!