Sticker rond 40mm - Baby nieuws, blauw (3 varianten) 250p/r

Sticker / wensetiket rond met opdruk “Baby nieuws, blauw”, 3 varianten op 1 rol. Te gebruiken bij verzending van de bestelling of bij uw geschenk.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Rond
Diameter:40 mm
Belijming:Permanent
Opdruk:3 verschillende
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Blauw / Zwart
Eenheid:Rol á 250 etiketten
Artikelnummer: 012203
Fabrikantnummer: 207B, stickers, sluitstickers, sluitsticker, wensetiket, wensetiketten, cadeauetiket, cadeauetiketten, cadeausticker, cadeaustickers, baby, geboorte, babyshower, kleintje, pregnant
Eenheid: Doos à 250 stuks
€ 4,25
PROFITEER NU - Bij hogere aantallen nog meer voordeel!
Aantal 1+ 3+ 6+
Prijs € 4,25 € 3,50 € 2,95

De full color etiketten zijn zoals u van ons gewend bent van hoogwaardige kwaliteit. Omdat wij de wensetiketten zelf ontwerpen heeft u altijd een uniek product voor een extreem lage prijs.

Heeft u een prachtige inpak creatie gemaakt met een van onze stickers. Vergeet deze dan niet te delen op social media (Instagram en Facebook) @kassaplan of #kassaplan. Wie weet ziet u, uw foto terug op onze social media!

Wist u dat wij ook verzendverpakkingen verkopen, waaronder brievenbusdozen en verzendzakken? Deze sticker is ideaal om te gebruiken op de verpakking óf om het product in de verpakking extra leuk te presenteren.

Bedrukking

Wilt u zelf een etiket ontwerpen met uw logo / gewenste tekst erop? Dan bent u bij Kassaplan aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw etiket / sluitsticker / cadeausticker. Stuur een email naar info@kassaplan.nl of bel 0182-395522 en vraag naar de mogelijkheden.

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Sticker rond 40mm - Baby nieuws, roze (3 varianten) 250p/r

Sticker / wensetiket rond met opdruk “Baby nieuws, roze”, 3 varianten op 1 rol. Te gebruiken bij verzending van de bestelling of bij uw geschenk.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Rond
Diameter:40 mm
Belijming:Permanent
Opdruk:3 verschillende
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Roze / Zwart
Eenheid:Rol á 250 etiketten
Vanaf € 2,95

Wensetiket rond 40mm - Hiep Hiep Hoera! Wit/Zwart 500p/r

Nieuw in ons assortiment: Hiep Hiep Hoera! sluitstickers. Prachtig te gebruiken om cadeaudecoratie of cadeaukaartjes op een geschenk te bevestigen. De wensetiketten worden geleverd in handige dispenser doos waarmee u de etiketten eenvoudig kunt gebruiken.

Diameter:40 mm
Kleur:wit
Kleur opdruk:zwart
Eenheid:Rol á 500 etiketten
Vanaf € 5,90

Sticker rond 40mm - Ik ben jarig dus ik trakteer 250p/r

Sticker / wensetiket rond met opdruk “ Ik ben jarig dus ik trakteer". Te gebruiken bij verzending van een traktatie, om de traktatie af te sluiten of leuker te maken.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Rond
Diameter:40 mm
Belijming:Permanent
Opdruk: Ik ben jarig dus ik trakteer
Kleur:Wit
Kleur opdruk:Zwart
€ 4,95 € 2,95