Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Sinterklaas inpakpapier 30cm 100m - Paperfuel Sint Doodles

  Sinterklaas special inpakpapier "by Paperfuel".
  Paperfuel Sint Doodles Coated inpakpapier 30 cm x 100 meter. Perfect te gebruiken voor het inpakken van uw sinterklaas cadeau of geschenk.
  Dit inpakpapier is mooi te combineren met cadeaulinten, cadeaukaartjes of wensetiketten / sluitstickers.
  Kijkt u ook zeker even naar onze Sinterklaas decoratie collectie en andere Sinterklaas inpakpapier collectie.

  Dessin:Paperfuel Sint Doodles
  Materiaal:Coated inpakpapier
  Gewicht:80 gram per m2
  Breedte:30 cm
  Lengte:100 meter
  Eenheid:Rol á 100 meter
  Artikelnummer: 008804
  Eenheid: rol á 100 meter
  € 32,90
  i h
  Levertijd: 1 a 2 weken

  Dit jaar heeft Paperfuel speciaal voor de komst van onze goedheiligman 3 prachtige cadeaupapier dessins ontworpen. De grafische prins zorgen voor een strakke basis van een mooi cadeau. Zo geven deze prints de ruimte voor het gebruik van wensetiketten / sluitstickers en cadeaulinten.

  Wie is Paperfuel?


  Grafisch vormgever - Karin Luttenberg is in 2006 “studio Buskruit” begonnen en sinds 3 jaar is zij gestart met het maken van handmatige schetsen. Deze schetsen vormen nu 3 prachtige dessins voor dit Sinterklaas cadeaupapier.

  Heeft u ook al onze eigen KP Sint & Kerst dessins gespot?

  Al ons inpakpapier is standaard te verkrijgen in de breedtes 30cm en 50cm, maar is ook te verkrijgen in de breedte 40cm, 60cm en 70cm. Neem hiervoor contact met ons op voor een scherpe prijs en levertijd.

  Vrijblijvend advies? Wij helpen u graag om uw perfecte geschenkverpakking samen te stellen. 7 dagen in de week inspiratie en advies op social media @Kassaplan en 5 dagen van 9 tot 5 bereikbaar op +31(0)182-395522 of info@kassaplan.nl