Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Leveringsinformatie

  Verzending

  Gratis geleverd! Al vanaf een orderbedrag van € 100,- (ex. BTW) leveren wij bestellingen gratis af op elk adres binnen Nederland, België en Duitsland. Voor kleinere orders bedragen de administratie- en verzendkosten slechts € 10,-. Vindt de levering op de Waddeneilanden plaats, neem dan vooraf even contact op via +31(0)182 39 55 22 of stuur een email naar info@kassaplan.nl

  Ophalen

  Vanaf een orderbedrag van € 25,- (ex. BTW) kunt u uw order gratis afhalen in Zevenhuizen. Let op, ophalen kan alleen op afspraak. Wilt u uw order snel ophalen, neem dan contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. Voor orders onder de € 25,- bedragen de administratie kosten € 10,-.

  Levertijden

  Mogelijk langere levertijd
  Vanwege de huidige marktsituatie duurt het verwerken van uw order op dit moment langer dan gebruikelijk. Houdt u alstublieft rekening met circa 5 werkdagen voor de order wordt verzonden. Wij verzoeken u vriendelijk om geduld te hebben en vragen uw begrip voor deze buitengewone situatie. Wij doen er echt alles aan om alle pakketten z.s.m. bij u te krijgen.

  De bezorging van de goederen door DHL vindt elke werkdag plaats tussen 8:00 en 18:00. Mochten uw openingstijden hiervan afwijken, neem dan aub contact op met onze klantenservice.

  Betalingen

  Betalingen vinden plaats via iDEAL, een gebruikersvriendelijke en veilige methode.

  Prijzen

  Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

  Retourneren

  Wilt u een artikel retourneren? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.
  Retourzendingen accepteren wij namelijk alleen indien wij vooraf toestemming hebben gegeven.

  Buitenland levering

  Uw bestelling geleverd krijgen buiten Nederland, België of Duitsland? Geen probleem, we leveren regelmatig buiten de Nederlandse grenzen (Paramaribo, Milaan en New York om een paar voorbeelden te noemen).
  We willen wel graag de levertijd en evt. kosten met u afstemmen, dus neem aub vooraf contact op met onze Klantenservice.

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact op met onze klantenservice.

  E-mail: info@kassaplan.nl
  Telefoon: +31 (0)182 39 55 22