Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Leveringsinformatie

  Verzending

  Gratis geleverd! Al vanaf een orderbedrag van € 100,- (ex. BTW) leveren wij bestellingen gratis af op elk adres binnen Nederland, België en Duitsland. Voor kleinere orders bedragen de administratie- en verzendkosten slechts € 10,-. Vindt de levering op de Waddeneilanden plaats, neem dan vooraf even contact op via +31(0)182 39 55 22 of stuur een email naar info@kassaplan.nl

  Ophalen

  Vanaf een orderbedrag van € 25,- (ex. BTW) kunt u uw order gratis afhalen in Zevenhuizen. Let op, u ontvangt van ons een email wanneer uw order opgehaald kan worden. Wilt u uw order snel ophalen, neem dan contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. Voor orders onder de € 25,- bedragen de administratie kosten € 10,-.

  Levertijden

  De bestellingen worden binnen 5 werkdagen verwerkt en verstuurd met uitzondering van weekend- en feestdagen. Indien een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen over de levertijd
  Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen 1 a 2 dagen later bezorgt worden vanwege de boottocht.

  De bezorging van de goederen door DHL vindt elke werkdag plaats tussen 8:00 en 18:00. Mochten uw openingstijden hiervan afwijken, neem dan aub contact op met onze klantenservice. Kassaplan is niet aansprakelijk vooreventuele vetraging tijdens transport.

  Betalingen

  Onze webshop biedt verschillende veilige en gebruikersvriendelijke betaalmethoden om uw aankopen te voltooien. Wij streven ernaar om een soepele en beveiligde betalingservaring te bieden aan u als klant. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare betaalmogelijkheden:

  1. Creditcard:

  Wij accepteren betalingen met de meest gangbare credit card, waaronder Mastercard en Visa. U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren via ons beveiligde betalingsportaal. Bij betaling met een creditcard zal het bedrag op het moment van de transactie direct in rekening worden gebracht.

  1. iDEAL:

  Als u in Nederland woont, kunt u gebruik maken van iDEAL voor een directe betaling via uw eigen bank. iDEAL biedt een vertrouwde en snelle betaalmethoden.

  1. Bancontact:

  Als u in België woont, kunt u gebruik maken van Bancontact voor een directe betaling via uw eigen bank. Bancontact biedt een veilige en snelle manier om online aankopen te betalen.

  1. Sofort

  Sofort is een online betaalmethoden waarmee klanten uit verschillende Europese landen (bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Polen, Italië, Spanje en sommige delen van Frankrijk) directe betalingen kunnen doen voor online aankopen. Sofort biedt u een snelle en veilige manier om online te betalen door middel van een directe bankoverschrijving.

  Prijzen

  Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

  Retourneren

  Wilt u een artikel retourneren? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.
  Retourzendingen accepteren wij namelijk alleen indien wij vooraf toestemming hebben gegeven.

  Buitenland levering

  Uw bestelling geleverd krijgen buiten Nederland, België of Duitsland? Geen probleem, we leveren regelmatig buiten de Nederlandse grenzen (Paramaribo, Milaan en New York om een paar voorbeelden te noemen).
  We willen wel graag de levertijd en evt. kosten met u afstemmen, dus neem aub vooraf contact op met onze Klantenservice.

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact op met onze klantenservice.

  E-mail: info@kassaplan.nl
  Telefoon: +31 (0)182 39 55 22