Safescan 50 UV-Valsgelddetector, Zwart

UV-Valsgelddetector voor het controleren van bankbiljetten, creditcards en ID-bewijzen.
Krachtige 9W UV-lamp die de UV kenmerken van bankbiljetten controleert.
Met een warme start technologie voor een 3 keer langere levensduur van de lamp.
Geschikt voor alle valuta's.

Afmeting: 20.6 x 10.2 x 8.8 cm
Certificaten: CE, RoHS, REACH
Detectiemethode: Handmatige controle
Gewicht: 585 gram
Eenheid: per stuk
Artikelnummer: 006600
Fabrikantnummer: Safescan, Safescan 50, valsgeld detectiepen, controle, bankbiljetten, valuta's, valsgeld, vals geld, uv-lamp, uv-scan
Eenheid: stuk
€ 32,95
€ 28,00

UV-Valsgelddetector

Elk modern bankbiljet heeft geïnegreerde UV-echtheidskenmerken die alleen te zien zijn onder ultraviolet licht met een bepaalde frequentie. Safescan 50 helpt u deze kenmerken te controleren en valse bankbiljetten te identificeren. De Safescan 50 controleert niet alleen de UV-echtheidskenmerken van moderne bankbiljetten, maar ook van creditcards, paspoorten en andere ID-bewijzen en de UV-inkt die gebruikt wordt om waardevolle items te beschermen tegen diefstal of de toegang tot evenementen te regelen.

"Warm-Start" technologie voor 3x langere levensduur

De safescan 50 maakt gebruik van een warme start technologie waardoor de energieverbruik vermindert en de UV-lamp tot wel 3 keer langer mee gaat. Wanneer u het apparaat inschakelt, worden de elektroden van de lamp voorverwarmd. Dit zorgt ervoor dat de lamp niet steeds aan- en uit gaat, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. De safescan 50 is dan ook goed geschikt voor intensief gebruik.

Geïntegreerde reflector voor optimale belichting

Via de geïntegreerde reflector van de Safescan 50 wordt het bankbiljet of ID-bewijs dat u wilt controleren optimaal belicht. Zo kunt u de UV-echtheidskenmerken uitstekend zien zonder het omgevingslicht te dimmen dat u een extra UV-lamp te gebruiken. 

Downloads

Product specificaties