Safescan 2665-S Biljettelmachine

Snel en secuur bankbiljetten tellen. Met de Safescan 2665-S bespaart u tijd en geeft u fouten geen kans.
In de ruime invoerlade van de Safescan 2665-S passen maximaal 500 bankbiljetten.
De balance tussen flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie kan zelf bepaald worden. Hier kunt u kiezen uit 3 telsnelheden. Op de hoogste stand telt de Safescan 2665-S tot wel 1500 biljetten per minuut.
De Safescan 2665-S telt niet alleen bankbiljetten, maar ook coupons, vouchers, etc.

De Safescan 2665-S kan uitstekend uit de voeten met ongesorteerde EUR, CHF, PLN, SEK, NOK, DKK biljetten.

Safescan 2650 controleert elk bankbiljet automatisch op 7 punten: UV-inkt, infraroodinkt, magnetische inkt, metaaldraad, kleur, afmetingen en dikte. Het apparaat stopt direct bij een verdacht biljet en komt met een waarschuwingssignaal.

Afmeting: 26.2 x 26.4 x 24.8 cm
Kleur: grijs
Certificaten: CE, WEEE, RoHS, REACH
Gewicht: 6.5 kg
Eenheid: per stuk
Artikelnummer: 006607
Fabrikantnummer: safescan, safescan 2610, biljettelmachine, valsgelddetectie, cash-teller, telmachine, geldteller
Eenheid: stuk
€ 759,00
€ 683,00

Snel en secuur bankbiljetten tellen

Bespaar tijd met tellen en geef fouten geen kans. In de hopper aan de achterzijde van de Safescan 2650 passen maximaal 300 bankbiljetten.
De balans tussen flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie kan zelf bepaald worden. Hier kunt u kiezen voor 3 snelheden. Op de hoogste stand telt het apparaat maximaal 1500 biljetten per minuut.
Verbind de Safescan 2665-S met de bijgeleverde Safescan Money Counting software en bewaar of exporteer uw telresultaten met één druk op de knop.

Tel in een handomdraai ongesorteerde bankbiljetten

De Safescan 2665-S telt natuurlijk heel snel en nauwkeurig gesorteerde bankbiljetten in alle valuta's, evenals coupons, vouchers, enz. Wat de Safescan 2665-S nu zo bijzonder maakt, is dat het apparaat ook uitstekend uit de voeten kan met ongesorteerde EUR, CHF, PLN, SEK, NOK en DKK biljetten. Plaats de ongesorteerde bankbiljetten in de hopper, druk op start en de Safescan 2665-S bepaalt automatisch het aantal biljetten per coupure en de waarde hiervan.

Continue invoer en bepaar veel tijd

De bankbiljetten invoer bevind zich aan de voorzijde van het apparaat. Zo kunt u gemakkelijk biljetten blijven invoeren terwijl het apparaat bezig is met tellen. Ideaal als u weinig tijd heeft en de kas toch nauwkeurig wilt opmaken.

7-voudige valsgelddetectie

De Safescan 2665-S maakt gebruik van geavanceerde technologie voor het detecteren van vals geld. De Safescan 2665-S is in staat om bankbiljetten op maar liefst seven echtheidskenmerken te controleren. De bankbiljetten worden gecontroleerd op UV-inkt, infraroodinkt, magnetische inkt, metaaldraad, kleur, afmetingen en dikte. Ontdekt de Safescan 2665-S een verdacht bankbiljet, dan stopt het apparaat met tellen en komt met een waarschuwingssignaal. Verwijder het verdachte biljet en druk op start om verder te gaan.

7-voudige valgelddetectie: 1. ultraviolet - 2. magnetische inkt - 3. metaaldraad - 4. infrarood - 5. kleur - 6. afmetingen - 7. dikte

Optimale efficiency dankzij automatische optel- en batchfunctionaliteit

Safescan 2665-S helpt u efficiënt uw kassa-inhoud te tellen. Via de optelknop kunt u het aantal biljetten uit diverse batches automatisch bij elkaar optellen. 
Hebt u een bepaald aantal biljetten nodig? druk dan op de batchknop en geef het gewenste aantal die u nodig heeft op. Safescan 2665-S begint met tellen en stopt zodra het aantal bereikt is. 

Gebruikersvriendelijk  met een groot en duidelijk scherm

De Safescan 2650 heeft een intuïtief bedieningspaneel en een groot en helder scherm. Met de 6 duidelijke gemarkeerde knoppen schakelt u eenvoudig tussen de diverse functies. Het grote, verlichte LCD-scherm vertelt u precies wat u moet weten zoals het aantal getelde bankbiljetten en de geselcteerde tel- en detectieinstellingen. 

Altijd up-to-date

Om het de vervalsers moeilijk te aken, verwerken de centrale banken constant nieuwe echtheidskenmerken in hun bankbiljetten. De specialisten van Safescan zorgen ervoor dat uw Safescan 2665-S altijd overweg kan met de nieuwe kennmerken. Zodra er een software-update beschikbaar is, krijgt u hierver bericht. De update is te installeren via de USB-poort of via de microSD-ingang aan de achterzijde van het appaaraat.

Telresultaten afdrukken of exporteren

Wilt u het administratieve proces verder stroomlijnen? Dat kan. Met één druk op de knop drukt u de telresultaten van de Safescan 2665-S af via de optionele thermische printer Safescan TP-230. Bovendien kunt u de resultaten exporteren naar de optionele Safescan MCS-software. Met deze software beschikt u over een krachtig systeem voor cashbeheer, dat u direct inzicht geeft in alle relevante gegevens. Met behulp van geavanceerde filters kunt u gedetailleerde informatie weergeven per medewerker, kassa of coupure. U kunt in MCS ook bedrijfsspecifieke waardebonnen, vouchers, enz. verwerken.

Downloads

Product specificaties