Safescan 2610 Biljettelmachine

Snel en secuur bankbiljetten tellen. Met de safescan 2610 bespaart u tijd en geeft u fouten geen kans.

In de invoerlade aan de voorzijde passen maximaal 500 bankbiljetten. De balans tussen flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie kan zelf bepaald worden. Hier kunt u kiezen voor 3 snelheden. Op de hoogste stand telt het apparaat maximaal 1500 biljetten per minuut.

Safescan 2610 controleert elk bankbiljet automatisch op 2 punten: UV-markeringen en biljet-afmeting. Het apparaat stopt direct bij een verdacht biljet en komt met een waarschuwingssignaal.

Afmeting: 26.2 x 26.4 x 24.8 cm
Kleur: grijs
Certificaten: CE, WEEE, RoHS, REACH
Gewicht: 6.5 kg
Eenheid: per stuk
Artikelnummer: 006605
Fabrikantnummer: safescan, safescan 2610, biljettelmachine, valsgelddetectie, cash-teller, telmachine, geldteller
Eenheid: stuk
€ 415,00
€ 374,00

Snel en secuur bankbiljetten tellen

Bespaar tijd met tellen en geef fouten geen kans. In de hopper aan de achterzijde van de Safescan 2610 passen maximaal 500 bankbiljetten.
De balans tussen flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie kan zelf bepaald worden. Hier kunt u kiezen voor 3 snelheden. Op de hoogste stand telt het apparaat maximaal 1500 biljetten per minuut.

2-voudige valsgelddetectie

De Safescan 2610 telt niet alleen al uw bankbiljetten, maar controleert elk biljet automatisch op 2 punten. de bankbiljetten worden gecontroleer op de UV-markeringen en de afmeting. Ontdekt de Safescan 2610 een verdacht bankbiljet, dan stopt het apparaat met tellen en komt met een waarschuwingssignaal. Verwijder het verdachte biljet en druk op start om verder te gaan.

Detectie UV-kenmerken en afmetingen

Optimale efficiency dankzij automatische optel- en batchfunctionaliteit

Safescan 2610 helpt u efficiënt uw kassa-inhoud te tellen. Via de optelknop kunt u het aantal biljetten uit diverse batches automatisch bij elkaar optellen. 
Hebt u een bepaald aantal biljetten nodig? druk dan op de batchknop en geef het gewenste aantal die u nodig heeft op. Safescan 2610 begint met tellen en stopt zodra het aantal bereikt is. 

Gebruikersvriendelijk met een groot en duidelijk scherm

De Safescan 2610 heeft een intuïtief bedieningspaneel en een groot en helder scherm. Met de 6 duidelijke gemarkeerde knoppen schakelt u eenvoudig tussen de diverse functies. Het grote, verlichte LCD-scherm vertelt u precies wat u moet weten zoals het aantal getelde bankbiljetten en de geselcteerde tel- en detectieinstellingen. Downloads

Product specificaties