Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Plexiglas Coronascherm

  Plexiglas corona schermen. Diverse maten verkrijgbaar voor bescherming tegen het covid19 virus.

  Dagelijks ontvangt u veel diverse klanten aan uw toonbank, balie of op kantoor. Om eventuele besmetting van klant op personeel te verkleinen is een Plexiglas Corona scherm de uitkomst. Omdat het plexiglas / acrylaat scherm 100% transparant is behoud u het contact met de klant en zal deze het zicht over uw winel niet belemmeren. 

  Wij bieden u diverse standaard plexiglas schermen met handige uitsparing voor bijvoorbeeld uw pinautomaat of overdracht van producten / formulieren. Zijn deze afmetingen niet wat u nodig heeft dan leveren wij ook plexiglas corona schermen op maat. Vraag snel een offerte aan.  

  Plexiglas spatscherm op maat aanvragen

  Plexiglas coronaschermen vervaardigd van 100% transparant acrylaat!

  Onze toonbankschermen (ook wel spatschermen, kuchschermen, hoestschermen, coronaschermen genoemd) zijn van 100% transparant acrylaat plexiglas. Zo waarborgt u uw gezondheid en behoudt u het contact met uw klant. Doordat het scherm 100% transparant is zal het scherm uw zicht niet belemmeren en heeft u nog altijd goed zicht over de volledige ruimte.
  Plexiglas spatschermen zijn o.a. te gebruiken voor winkels, schoonheidssalons, nagelstudio's, kappers, kantoorruimtes etc..

  Onderhoud van de plexiglas spatschermen

  Plexiglas / acrylaat toonbankschermen zijn makkelijk te onderhouden met normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Door het dichte oppervlak is de aanhechting van vuil gering. Waar u wel rekening mee dient te houden is de krasgevoeligheid van plexiglas, het enige nadeel ten opzichte van regulier glas. Voor het schoonmaken kunt u het beste een mild, huishoudelijk schoonmaakmiddel gebruiken, in combinatie met een zachte microvezeldoek. Gebruik van sponzen, borstels en schurende schoonmaakmiddelen (Cif) geeft minuscule krasjes waardoor het oppervlak op den duur dof wordt. Het gebruik van een antistatische conserveringsmiddel is sterk aan te raden, hierdoor trekt het plexiglas geen stof aan en blijft het langer schoon en mooi. Bovendien is het hierna gemakkelijker om de kunststof te reingen.

  Verschil tussen acrylaat en plexiglas?

  Is er een verschil tussen plexiglas en acrylaat. Hierop kunnen we een heel duidelijk antwoord geven: dat is er niet. Acrylaat is namelijk de gangbare afkorting van polymethylmethacrylaat, en plexiglas was een van de vele merknamen van deze kunststof, maar in de loop der tijd is deze merknaam een soortnaam geworden.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Universeel plexiglas bureauscherm

  Universeel plexiglas bureauscherm voor bescherming tegen het Covid19 virus. Dit universele scherm is eenvoudig op het bureau te plaatsen. De schermen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

  Werkplek coronaschermen
  Categorie
  Materiaal:Plexiglas / Acrylaat
  Formaat:1500 x 600 mm
  Dikte Plexiglas:-- mm
  Bevestiging:Universele klemmen
  Eenheid:Per stuk
  € 198,00

  C-haken dubbel, lengte 1000mm, 2mm

  Gebruik de C-haken voor presentatie van uw reclamemateriaal. Geschikt voor plafondpresentatie. Presentatiehaken 1000mm lang van 2mm dik staal gegalvaniseerd materiaal.
  € 60,75

  C-haken dubbel, lengte 150mm, 2mm 100stuks

  Gebruik de C-haken voor presentatie van uw reclamemateriaal. Geschikt voor plafondpresentatie. Presentatiehaken 150mm lang van 2mm dik staal gegalvaniseerd materiaal.
  Vanaf € 6,95

  C-haken dubbel, lengte 300mm, 2mm 100stuks

  Gebruik de C-haken voor presentatie van uw reclamemateriaal. Geschikt voor plafondpresentatie. Presentatiehaken 300mm lang van 2mm dik staal gegalvaniseerd materiaal.
  Vanaf € 12,95

  C-haken dubbel, lengte 500mm, 2mm

  Gebruik de C-haken voor presentatie van uw reclamemateriaal. Geschikt voor plafondpresentatie. Presentatiehaken 500mm lang van 2mm dik staal gegalvaniseerd materiaal.
  € 30,95

  C-haken dubbel, lengte 700mm, 2mm

  Gebruik de C-haken voor presentatie van uw reclamemateriaal. Geschikt voor plafondpresentatie. Presentatiehaken 700mm lang van 2mm dik staal gegalvaniseerd materiaal.
  € 42,75
  Filters Close