Pedaalemmers - prullenbakken

Pedaalemmers-prullenbakken corona

Voorkom verspreiding van het corona virus en gebruik de pedaalemmers voor het weggooien van vuilnis. Zo min mogelijk aanraken van oppervlakken, voorkomt verspreiding van het covid-19 virus. Prullenbakken die je met de hand moet openen zijn gedurende deze corona periode niet hygiënisch in gebruik. Kies in plaats daarvoor voor een pedaalemmer voor bij uw op kantoor, in de winkel of horeca-gelegenheid. De pedaalemmers zijn eenvoudig met de voet te bedienen en sluiten automatisch en geruisloos. 

Ook zonder handaanraking de handen ontsmetten? Bekijk dan de desinfectiezuil met voetbediening. Met één voetdruk op het pedaal geeft de dispenser de juiste hoeveelheid handgel.

View as Grid List
Sorteer op
Toon per pagina

Pedaalemmer 20 liter chroom

Pedaalemmer 20 liter chroom met kunststof binnenemmer. De pedaalemmer heeft een hengsel zodat u gemakkelijk de pedaalemmer kunt verplaatsen naar elke plek die u maar wilt. Ook voorzien van een soft close deksel. Deze pedaal emmer is ook beschikbaar in het zwart

Categorie:pedaalemmers / prullenbakken / afvalbakken
Inhoud:20 liter
Diameter:29,2 cm
Hoogte:44,5 cm
Materiaal:metaal
Materiaal binnenemmer:kunststof
Kleur:chroom
Eenheid:per stuk
€ 25,95

Pedaalemmer 20 liter zwart

Pedaalemmer 20 liter zwart met kunststof binnenemmer. De pedaalemmer heeft een hengsel zodat u gemakkelijk de pedaalemmer kunt verplaatsen naar elke plek die u maar wilt. Ook voorzien van een soft close deksel. Deze pedaal emmer is ook beschikbaar in chroom.

Categorie:pedaalemmers / prullenbakken / afvalbakken
Inhoud:20 liter
Diameter:29,2 cm
Hoogte:44,5 cm
Materiaal:metaal
Materiaal binnenkant:kunststof
Kleur:zwart
Eenheid:per stuk
€ 25,95

Tafelprullenbak 1,5 liter mat

Rond EKO tafelafvalbakje Fandy met een inhoud van 1,5 liter. Gemaakt van mat RVS en heeft een handige draai deksel die automatisch weer sluit na gebruik. Heel erg handig voor bijvoorbeeld klein afval in een winkel, op kantoor of in een kantine, maar ook in een restaurant of op het terras wordt deze prullenbak veelvuldig gebruikt.

Categorie:afvalbakje / prullenbakken
Inhoud:1,5 liter
Diameter:12,1 cm
Afmeting:13,6 x 12,1 x 12,1 cm (hxbxd)
Kleur:mat RVS
Eenheid:per stuk
€ 9,15