Kaartenhouder / kaartenmolen 24 vaks A6 en 1/3A4 zwart

Gebruik deze folderhouder om uw producten en diensten met een brochure te presenteren. Geschikt voor baliepresentatie. Door het zwarte en strakke design heeft deze kaartenmolen een luxe uitstraling.
De kaartenhouder is voorzien van een houder voor een topbord van 21cm breed, 12cm hoog en 3mm dik.
Mocht u de kaartenmolen willen gebruiken voor onze wenskaartencollectie, dan kunt u indien gewenst gratis ons topbord erbij bestellen.
Artikelnummer: 011446
Fabrikantnummer: 5116-1, draadfolderhouder, folderhouder wand, wand folderhouder, folderhouder, folderhouder a4, folderhouder a5, folderhouder a6, folderstandaard, folderbakje, folderstandaard a4, folderstandaard a5, folderdisplay, a4, a5, brochurehouder, brochurehouder a4, brochurehouder a5, houder, toonbankdisplay, kaarthouder, wenskaarthouder, wenskaartmolen, kaartenmolen, wenskaartdisplay, wenskaartenhouder
Eenheid: per stuk
*
€ 74,95

De molen heeft 3 zijdes met elk 8 vakken voor A6 formaat of 1/3 A4. Deze draaibare kaartenhouder is ideaal om uw drukwerk te verspreiden of voor het verkopen van de wenskaartencollectie.

Als u gebruik maakt van de actie om de kaartenmolen te kopen inclusief wenskaartenpakket t.w.v. € 169,75 kost deze nu slechts € 115. 

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Easy Dot raamsticker SALE 30 cm, rood/wit

Deze raamsticker met de tekst SALE springt direct in het oog. Plak ze aan de buitenzijde van uw etalageraam of winkelraam tijdens de uitverkoop of opruiming om extra goed op te vallen.

Deze Easy Dot raamsticker is zeer envoudig in het gebruik. Deze raamsticker plakt u zonder luchtbellen op uw winkelraam. Voor het opplakken zijn geen hulpmiddelen nodig. Gewoon met de zijkant van de hand aanwrijven.

Sticker verkeerd geplakt? Verwijder dan voorzichtig de sticker van het raam om deze vervolgens goed te plaatsen.

Easy Dot stickers zijn ook geschikt voor andere gladde oppervlakken.
Vanaf € 3,25

Kaarthouder L-standaard A5

Gebruik deze kaarthouder om uw producten en diensten te presenteren. Geschikt voor bureau of balie presentatie. Enkelzijdig te gebruiken en eenvoudig verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig materiaal en gepolijste zijkanten.

Formaat: A5
Afmeting: 148 x 210 mm (BxH)
Kleur: transparant, glashelder
Materiaal: acrylaat 2,0mm
Afwerking: gepolijst
Vanaf € 2,15

KP® Cadeauzakjes 12x19cm It's a Confetti Day

Cadeauzakjes it's a confetti day. De cadeauzakjes kunt u eindeloos combineren met cadeaupapier en sluitstickers

Categorie:Cadeauzakjes
Dessin buitenkant:KP® It’s a Confetti Day
Dessin binnenkant:KP® It’s a confetti day – Diagonale streep
Materiaal:Metallic papier
Gewicht:80 gram per m2
Formaat:12 x 19 cm
Eenheid:Doos á 250 stuks
€ 19,95