Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Corona Vloerstickers

  Vloerstickers voor binnen met een duidelijke cinformatie voor uw klant. Vanwege Corona / covid19 is er behoefte aan duidelijke communicatie zoals 1,5 afstand houden, waar kunt u plaats nemen en de route die de kant moet lopen. Geef uw klant de juiste infiormatie met deze vloerstickers.

  In deze tijd is het noodzakelijk dat uw klant weet, hoe hij/zij zich door de winkel mag bewegen. Corona vloerstickers zijn de meest duidelijke en veilige manier om in deze Corona periode aan te geven hoe uw klant door de winkel kan lopen zonder besmettingsgevaar.

  Onze vloerstickers zijn voorzien van een anti-slip  / sand laminaat waardoor deze niet glad zijn en voor een lange tijd mooi en duidelijk blijft. Zelfs als er dagelijks veel mensen overheen lopen. Doordat de vloerstickers van dermate hoge kwaliteit zijn (removable wit glans folie) kunt u er zelfs voor keizen om de stickers te verplaatsen zonder beschadiging. Er zijn diverse vormen en maten beschikbaar met diverse standaard teksten. 

  Zit uw tekst er niet bij of heeft u liever een ander formaat? Geen probleem, wij leveren ook vloerstickers standaard op maat!