Over ons

Kassaplan is al ruim 40 jaar een begrip als leverancier van gebruik en verbruiksartikelen aan bijvoorbeeld drogisterijen, winkelketens, webshop en alles wat daar tussen zit. Met onze product kennis en onze eigen ontwerpen zijn wij in staat om Kassaplan te onderscheiden van de rest.

Onze klanten
Of u nu een bescheiden bakkerszaak heeft, of inkoper bent voor een grote modeketen, wij willen u graag van dienst zijn. Voor kleine en grote retailspelers in de meest uiteenlopende branches verzorgt Kassaplan met veel succes de facilitaire benodigdheden. Ook buiten de retailwereld weten veel bedrijven ons te vinden. Denk hierbij aan kantoren, restaurants en bedrijven uit de amusementsindustrie.

Expertises
Productkennis, ons (inter)nationale inkoopnetwerk, ict kennis en uitgebreide ervaring in opslag en transport zijn expertises waarin Kassaplan zich onderscheidt in de markt. Doe hier ook uw voordeel mee!

Organisatie
Kassaplan kent een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en heeft een competent team van medewerkers. Hierdoor zijn wij altijd in staat snel te reageren op bestellingen en eventuele vragen.