ZOEKEN
BEL MIJ TERUG
Telefoonnummer:
nieuwsbrief

Safescan 155-S valsgelddetector, Zwart

Snel en met automatische valutaherkenning voor alle Europese bankbiljetten!
Safscan 155-S scant op zeven echtheidskenmerken.

Lengte: 15,9 cm
Breedte: 12,8 cm
Hoogte: 8,3 cm
Materiaal: kunststof
Kleur: zwart
Eenheid: per stuk

Valsgelddetectie van topkwaliteit

Safescan 155-S gebruikt geavanceerde technologie voor het detecteren van alle Europese bankbiljetten. Deze slimme detector scant de bankbiljet op maar liefst zeven echtheidskenmerken. Binnen een halve weten u en uw klant 100% zeker of een biljet echt of vals is.
De zeven echtheidskenmerken zijn:

  • Infraroodinkt

  • Magnetische inkt

  • Metaaldraad

  • Kleur

  • Afmetingen

  • Dikte

  • Watermerk

100% betrouwbaar

Safescan 155-S wordt regelmatig volgens strenge normen gestest door diverse centrale banken. Hierbij wordt de nieuwste echt en vals geld gebruikt om te controlen.

Controleerd standaard op vijf valuta's 

Safescan 155-S is standaard geprogrammeerd op vijf verschillende valuta's. De standaard valuta's zijn EUR, GPB, CHF, PLN en HUF. Wilt u andere valuta's controleren, dan is er keuze uit verschillende softwareversies.

Up-to-date

Centrale banken verwerken constant nieuwe echtheidskenmerken in de bankbiljetten om het vervalsen van bankbiljetten tegen te gaan.
Safescan is altijd update met de nieuwste technologie zodat de scanner overweg kan met de nieuwste kenmerken. Safescan stuurt berichten door naar klanten zodra er een nieuwe software update beschikbaar is. U kunt de update installeren via de USB-poort of microSD-ingang aan de achterzijde van het apparaat.

Portable

Zonder risico buiten uw vaste point-of-sale contante betalingen accepteren? Dat kan met de safescan 155-S. Dankzij de compacte formaat en de afzonderlijk aan te schaffen oplaadbare accu LB-105 kunt u moeiteloos op locatie bankbiljetten controleren. De oplaadbare accu gaat tot wel 30 uur mee.

Downloads:

Product specificaties

Product handleiding

Artikelnummer: 006473
Eenheid: stuk
€ 99,00
€ 89,00
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Actie sticker RECLAME 35mm rond, permanent

rol á 500 etiketten
Vanaf
€ 1,25

Beveiligingsstrip EM 32x10 mm barcode

rol á 750 stuks
Vanaf
€ 9,00